Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

APARTMAJI

Vse naše apartmaje smo opremili z mislijo na udobje in odlično počutje naših gostov. Po razburljivem dnevu, polnem doživetij in vtisov, vas bo pričakal sproščen ambient, ki nudi vse, kar potrebujete za razvajanje v času vašega oddiha. Apartmaji so med drugim prilagojeni družinam. Otrokom omogočajo brezskrbno igro, staršem okolje za popolno sprostitev.

Že ob prihodu vam bomo postregli s sadjem in prigrizkom, v vinski kleti pa vam bodo za doplačilo ves čas na voljo odlična slovenska buteljčna vina. V zimskih dneh ali nočeh boste lahko opazovali zasneženo idilo ob prasketanju ognja v kaminu, vsak apartma pa ima poleg tega tudi lasten masažni bazen in savno, kjer se boste lahko povsem sprostili in si oddahnili od vsakodnevnega hitenja in obveznosti.

Vsi naši apartmaji so opremljeni s klimo in talnim ogrevanjem, v vseh pa je na voljo tudi brezžični internet. Za vse naše goste je na voljo skupni prostor za sušenje smučarskih čevljev ter sušilni in pralni stroj. Za parkirišče je poskrbljeno pred samo Hišo, ob parkirišču pa je tudi prostor za hrambo smuči, koles in ostale športne opreme, tako da vam te ni potrebno prenašati po stopnicah. Na recepciji vam bo na voljo tudi računalnik, medtem ko boste v recepcijski trgovinici lahko kupili buteljko vina ali čaje.

V kolikor boste morda imeli še kakšno željo, na katero sprva morda nismo pomislili, pa se lahko kadarkoli obrnete na naše osebje, ki vam bo na voljo ves čas bivanja.