Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih

Razvajanje v Hiši NEŽA****

Hiša neža nudi razvajanje vseh 365 dni v letu. Z družino, prijatelji ali v dvoje? V lepem ali slabem vremenu? Poleti ali pozimi? Jeseni ali spomladi? Ni važno. Privoščite si nekaj dni v enem od naših liksuznih apartmajev s samo vašo savno in masažnim bazenom pod zvezdami.

V Hiši Neža smo prepričani, da pravega trenutka za razvajanje ne more določiti koledar. Izbiro primernega trenutka za uživanje in predajanje najzapeljivejšim občutkom za dušo in telo prepuščamo vam.

Včasih želimo proslaviti posebno priložnost, drugič je preprosto pravi čas, da se umaknemo pred vsakodnevnimi obveznostmi in stresom ter spet postanemo gospodarji svojega časa in telesa. Pri nas smo za to odprti 365 dni na leto – izkoristite eno od 365 priložnosti za to, da vas očarajo in omamijo ponudba v hiši, okolica in seveda družba vaših najdražjih.

V Hiši Neža smo prepričani, da si je treba deliti le tisto, kar si gost želi deliti sam. Zato ponujamo vsakomur, ki stopi čez naš prag, zasebnost, intimo in razvajanje samo zanj. V popolnoma opremljenem apartmaju vas čaka vaša zasebna savna. Na vaši terasi je že pripravljen jacuzzi, ki je samo in povsem vaš 24 ur na dan. Zakaj bi vam kdo predpisoval, kdaj je najlepši čas za razvajanje čutil v dvoje, z družino ali s prijatelji?

Pri nas si lahko kadarkoli privoščite tudi katero od boljših slovenskih vin iz naše vinske kleti.

Prepričani smo, da si na počitnicah ali kratkem pobegu pred delom vsakdo zasluži razkošje, pri tem pa mora imeti na voljo tudi vse tisto, česar je vajen doma. Tudi na oddihu ne morete brez računalniške povezave s svetom? Brezžična povezava (WiFi) je pri nas na voljo v vseh prostorih in je brezplačna ves čas bivanja. Prav tako še nikoli nismo srečali gosta, ki bi užival v pomivanju posode. Če boste pripravljali dobrote za čutila v svoji polno založeni kuhinji s kuhalnikom, hladilnikom, z mikrovalovno pečico in drugimi pripomočki, naj za vas pomiva pomivalni stroj – vi pa si medtem nataknite copate in kopalni plašč in si privoščite razvajanje.

Zaljubite se v Hišo Neža, kot ste se zaljubili v svoje najdražje. Še bolje: zaljubite se vanjo skupaj z njimi.